Black Family.png

Event Program

African American Family Summit

Topic                                                  Start Time     End Time        Length

 

Registration                                           8:15 AM             9:00 AM            45 minutes

 

General Convening/Introduction       9:15 AM             9:35 AM            20 minutes

 

Keynote Speaker - Dr. Frazier             9:50 AM           10:30 AM            40 minutes

 

Breakout Sessions Transition           10:35 AM           11:00 AM            25 minutes

 

Panel #1: Criminal Justice Reform – African American Resilient Communities
                                                              11:00 AM            12:00 PM            60 minutes

 

Panel #2: Mental Health Among African American Families

                                                              11:00 AM            12:00 PM           60 minutes

 

Panel #3: Faith & Family Dynamics

                                                              11:00 AM            12:00 PM           60 minutes

 

Lunch Break                                        12:15 PM              1:00 PM           45 minutes

Panel #4: Black Business/Necessary and Relevant

                                                                1:15 PM              2:15 PM           60 minutes

 

Panel #5: Cultural Competence /Dispelling Misnomers of African American Family Values                                                    1:15 PM               2:15 PM         60 minutes

 

Panel #6:  Access to Health & Quality of Health

                                                                 1:15 PM              2:15 PM          60 minutes

 

Break                                                       2:15 PM              2:35 PM          20 minutes

 

Transition Back to General Assembly 2:15 PM            2:45 PM           30 minutes

 

Closing Presentation (Keith Jacobs)    3:00 PM            3:45 PM           45 minutes

Logo.png